Onze activiteiten


Als vriendenkring komen wij een aantal keren per jaar als groep bij elkaar. Dit kan tijdens een vaardag zijn, tijdens een museumbezoek maar ook tijdens evenementen waar wij als groep bij zijn uitgenodigd.

Zo gaan we in 2016 naar

 Modelbouwbeurs te Bad Zalsuflen 22-24 januari

 Werkschependag 5 mei Heemskerk

 Subsail op 2de Pinksterdag, 16 mei Biddinghuizen

 Marinedagen Belgie 1 2 3 juli Zeebrugge (waarschijnlijk)

 Marinevaardag zaterdag 20 augustus Heemskerk

 Wereldhavendagen 1 tm 4 september RotterdamZo gingen we in 2015 naar de Marinedagen in Den Helder, de Lipper Modellbautage in Bad Salzuflen, de Wereldhavendagen te Rotterdam, de Subsail en de ‘grijze vlootdag’te Heemskerk.


In 2014 waren we bij de Marinedagen te Zeebrugge op uitnodiging van de Belgische Marine, de Wereldhavendagen te Rotterdam, Subsail te Biddinghuizen en bij nog meer kleinere activiteiten.

In 2013 hebben wij voor het eerst meegedaan aan de Marinedagen, waren wij weer bij de Wereldhavendagen te Rotterdam en waren wij actief op de Techbase te Amsterdam.


In 2012 zijn we in het museum te Delft geweest en zijn we samen met de Marine Road&Vloot show op de Wereldhavendagen te Rotterdam aanwezig te zijn. Ook op de open dag van vliegbasis de Kooy kon u ons vindenHome Over ons activiteiten Onze vloot Foto Nieuws Youtube Links

Marine Modelbouw